Your social media

  

Milioane de specialisti, tehnicieni, oameni de afaceri, scriitori, jurnalisti, tot ce poti sa visezi la doar un click distanta.

Lucrurile nu stau chiar asa de bine. Oamenii sunt atenti doar la interesul lor si ignora orice altceva, nu sunt dispusi sa distribuie niciun mesaj daca nu le aduce un avantaj direct (desigur, sunt si exceptii). Toata lumea traieste sub propriul clopot de cristal.

Am citit multe articole proaste, medii, bune, unele chiar geniale. Chiar si cele mai interesante nu primesc mai mult de cateva likeuri. Propuneri de afaceri: cele mai multe sunt ignorate cu nonsalanta.

Toate acestea plutesc in foarte mult zgomot de fundal: X are o poza noua, intrebari despre matematica elementara, poze, multe poze, citate, jocuri, etc. Trebuie sa recunosc ca unele poze mi-au inseninat ziua, unele citate m-au facut mai intelept, unele probleme m-au provocat sa le rezolv.

Alaturandu-ma unei comunitati pe social media, am visat sa gasesc un fel de fratie. Treziti-va oameni buni! Este uman sa ajuti, sa daruiesti, sa imparti, iar planeta este suficient de mare pentru toti.

Acum, imi doresc ca, impreuna cu fiecare dintre noi sa incepem fratia noastra social media! Va promit tuturor ca nu voi refuza sa ajut pe cineva daca imi sta in putere sa fac asta. Nu uitati ca aveti un prieten in Bucuresti, Romania.

Am creat www.christinatravelclub.org pentru afaceri, pentru toti cei care sunt implicati in turism si in industra calatoriilor, pentru furnizorii de servicii si consumatori de asemenea, proiectata sa functioneze ca si o platforma universala, usor de folosit si usor de gasit.

In acelasi timp, www.christinatravelclub.org este un sindicat puternic in turism si calatorii.

Calin

Founder Hotel

Christina Hotel
No. 13 Ion Slatineanu Street, Bucharest, RomaniaAddress
Room typeSingle RON 287 Room typeDouble RON 331