KUPOLLA EVENTS - 100-500 seats

MAMAIA ,RESTAURANT AMBASADDOR SALA POLIVALENTA, Mamaia, Constanţa, Romania Show map

Your discount is  4% 8% 12% 15% .

Kupolla Events este o locatie noua in domeniul organizarilor de evenimente dar cu o echipa tanara cu multi ani de experienta.

Avand o constructie unica cu o deschidere de 20 de metri fara stalpi de sustinere in interior, o face grandioasa si eleganta in acelasi timp.

Pe langa dimensiunile generoase care le are , dotarile vin sa completeze eleganta spatiului , si anume: mese rontunde pentru 8-10-12 persoane, tacamuri deosebite de la renumita firma WMF Germania, vesela din portlan RAK Spania, paharele din semicristal SPIEGELAU Germania si toate accesoriile pentru masa de cea mai buna calitate.

Capacitatea salii este de 400 persoane sitting si 600 persoane standing , dotata cu climatizare si bucatarie proprie o fac un loc potrivit pentru desfasuarea oricarui tip de eveniment: nunta, pentrecere privata, lansare de produs, prezentare de moda, petrecere corporate si in general orice eveniment il doriti.

Colaborarea cu echipe de profesionisti in domeniul enterteiment-ului, a fotografiei profesionale , desigeneri pentru eveniment, vine sa completeze gama de servicii pe care le oferim.

Meniurile pentru eveniment sitted incep de la 45 EUR/pers ,si pot ajunge unde doriti dumneavoastra in functie de alegerea pe care o veti putea face din 300 preparate diverse, iar meniurile pentru bufet Finger-Food de la 20 EUR/pers.

Pentru a mari numarul de zile dintr-un an in care se pot organiza nunti am decis sa facem si in zilele de dumica si vineri , pretul meniului fiind cu 10% mai mic si in plus beneficiati si de alte facilitati pentru aceasta zi a saptamanii.

Adresa la care ne puteti gasi este : Constanta, Mamaia - Restaurant AMBASADOR, Sala Polivalenta si ne puteti contacta la tel: 0722 228 236. Email: office@kupolla.ro web www.kupolla.ro

KUPOLLA EVENTS TEAM

Facilities of KUPOLLA EVENTS

live show
live music
buffet dinner
sound system
dancing stage
indoor
outdoor