Uniunea

  

Noi, proprietarii de businessuri mici din industria turismului avem unii fata de altii o relatie ciudata. Suntem in competitie puternica cu vecinii nostri cu businessuri similare, geografic vorbind. Timp in care suntem intr-un fel de fratie cu toti ceilalti proprietari din industria turismului cu bisnesssuri situate la distanta geografica mai mare.

Noi toti suntem foarte asemanatori, muncim din greu, platim taxe, platim comisioane, luptam sa ne tinem afacerile "up and running". Nici unul dintre noi nu s-a imbogatit din asta.

Aceste relatii ciudate ne-au tinut pana acum departe de orice forma de organizare. In momentul asta, cand OTA sunt tot mai puternice, cand lanturile hoteliere si in general lanturile implicate in furnizarea de servicii pentru turisti de la rent-a-car pana la super agentii de turism si lanturi tot mai mari de restaurante impanzesc planeta, noi stam singuri ca niste victime calificate, asteptand ca vecinul nostru sa inchida afacerea . Aceasta situatie nu mai poate continua!!!

www.christinatravelclub.org propune o rezolvare pasnica a acestor probleme in felul urmator:

  1. Competitia locala – rezolvata prin principiul primul venit – primul servit.
  2. Fratie internationala – venind cu totii sub aceeasi umbrela, avem posibilitatea sa beneficiem de clientii fratilor nostri care au businessuri de alt tip sau la distanta de noi.

Founder Hotel

Christina Hotel
No. 13 Ion Slatineanu Street, Bucharest, RomaniaAddress
Room typeSingle RON 287 Room typeDouble RON 331