Inscrie-te gratuit

     

http://www.christinatravelclub.org/ este o uniune mondiala independenta de afaceri din domeniul turismului. Ca orice sindicat, Christina Travel Club este gandit sa protejeze interesele tale ca membru. Christina Travel Club este gandit sa economiseasca bani, nu sa mareasca cheltuielile.

Puterea acestui sindicat nu consta in cati bani colecteaza de la membrii sai. Puterea noastra consta in faptul ca Christina Travel Club este gandit sa ne ajute sa impartim clientii nostri cu prietenii nostri din alte orase, tari si continente.

Bineinteles, ca orice organizatie, Christina Travel Club va avea cheltuieli (gazduire, dezvoltare, administrare, publicitate, s.a.) de platit lunar.

Dupa ce uniunea va fi functionala si tu vei incepe nu numai sa faci economii ci si sa ai mai multi clienti, cred ca vei fi mai mult decat fericit sa platesti cativa Euro pe luna sau sa faci o mica donatie cateodata. Vom supune la vot democratic si deschis valoarea taxei lunare (nu ma astept ca valoarea taxei lunare sau a eventualelor donatii sa depaseasca cativa Euro pe luna).

Christina Travel Club nu va forta niciodata pe nimeni sa plateasca o anumita taxa lunara sau o anumita donatie.

Calin Munteanu fondator al http://www.christinatravelclub.org/

Founder Hotel

Christina Hotel
No. 13 Ion Slatineanu Street, Bucharest, RomaniaAddress
Room typeSingle RON 287 Room typeDouble RON 331