Google

  

Pe masura ce Google a devenit tot mai puternic, a incercat sa influenteze regulile jocului in favoarea sa. Asta nu este condamnabil, oricare dintre noi ar fi facut la fel. Google este atat de mare si puternic incat regulile impuse de ei sunt reguli universale pentru oricine are un business cat de mic. Faptul ca Google a aparut este rezultatul evolutiei naturale, este un fapt implinit si este lipsit de sens acum sa ne plangem ca Google face asa sau in alt fel.

Pentru noi, cei mici, singura varianta posibila este sa ne adaptam la regulile create de ei. In ultimul timp Google a modificat puterea linkurilor prietenilor nostri in influentarea cautarilor, foarte putine linkuri fiind indexate in acest moment. Asta se traduce astfel:

Ai doua posibilitati sa te faci vizibil in cautarile de pe internet:

  1. sa te ocupi serios de optimizarea continutului siteului tau.
  2. sa platesti bani pentru Ad-Words in competitie cu colegii tai.

Le discutam pe rand:

  1. In cazul 1. optimizarea SEO a siteului tau este foarte importanta, dar asta aduce cheltuieli lunare de 100-300 € si toti competitorii tai fac la fel, vreme in care si Google schimba regulile periodic. Rezulta o spirala a cheltuielilor fara de sfarsit, fiecare incercand sa devina cat mai vizibil cu putinta. Singurii castigatori sunt cei care se ocupa de optimizarea SEO.
  2. In Ad-Words toata lumea stie ca pozitia in lista se obtine in functie de suma pe care esti dispus sa o platesti pe click. De aici rezulta o competitie puternica intre tine si cei cu businessuri similare si singurul castigator este atotputernicul Google.

Eu iti propun o alta solutie de bun simt. Listeaza-ti proprietatea pe www.christinatravelclub.org ! Linkul catre proprietatea ta nu te va ajuta prea mult sau chiar deloc in ocuparea unei pozitii mai bune in cautarile Google, dar acest link impreuna cu e-mailul tau si restul datelor tale de contact iti vor aduce clienti DIRECT!

Clientii tai, membri ai www.christinatravelclub.org vor veni la tine direct, indiferent pe a cata pagina este listata proprietatea ta in cautarile Google.

Inscrie-ti proprietatea GRATUIT si pastreaza-ti locul pe paginile www.christinatravelclub.org

Parerea mea sincera este ca nu o sa vezi nici un rezultat in primul an, asta pentru ca www.christinatravelclub.org are nevoie de timp si de ce nu, si de tine ca sa creasca. Asa cum stim toti, unele lucruri chiar au nevoie de timp, asa cum bine a spus cineva: "Nu poti face un copil intr-o luna lasand noua femei gravide." www.christinatravelclub.org este copilul nostru, cand va creste ne va rasplati pentru increderea ce i-am acordat-o.

Founder Hotel

Christina Hotel
No. 13 Ion Slatineanu Street, Bucharest, RomaniaAddress
Room typeSingle RON 287 Room typeDouble RON 331