Tratamente Naturiste - Natural Treatments

Bd George Cosbuc, Nr 42-44, Et 1, (Stanga) sector 5 Bucuresti., Bucharest, Bucharest, Romania Show map

Your discount is  4% 8% 12% 15% .

Bine ati venit,

www.tratamentenaturiste.ro este site-ul oficial al centrului de terapii complementare Nicu Ghergu si avem ca obiect de activitate promovarea sanatatii cu ajutorul produselor naturale si al terapiilor integrative.

Functionam din 2004 sub firma S.C Life Med International S.R.L creata cu scopul de a va oferii intr-un cadru legal posibilitatea de a beneficia de produse si terapii naturale specifice sanatatii si frumusetii de cea mai buna calitate.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online pentru ca am selectat pentru Dvs o gama variata de produse dedicate sanatatii, verificate pentru eficienta lor la preturile corecte.

Va asteptam in centrul nostru de terapii complementare sa experimentati macar una dintre terapiile noastre foarte apreciate de toti cei care au aplelat la serviciile noastre.

Va recomandam din toata inima terapia cu oxigen hyperbaric, terapia teslatron, masajul cu ventuze, patul pentru elongatii si sanatatea colonei vertebrale (NUGA BEST), Reflexoterapia traditionala, elecroacupunctura, terapia biopron si detox spa.

Oferim consultanta personalizata gratuita !

Facilities of Tratamente Naturiste

day